Division - Újdonságok érkeznek az Univerzumba


07 May
07May


Mára már biztosan találkoztatok a nagy hírrel, hogy a Division univerzum újabb tagokkal bővül. Annak ellenére, hogy az első és második rész ugyan siker volt, de valahogy nem hozta azokat a számokat, amiket látni szeretett volna a Ubisoft. Azonban állításuk szerint sok player ragadt meg az első és a második részben is. Pontosan emiatt látnak még komoly lehetőséget abban, hogy magát a világát bővítsék. Azt tudjuk, hogy a Div2-hőz érkezik majd új játékmód az év végén, de most jön több darab is a kalapba. A Division 2 új játékmódjáról, melyet Bukaresti csapat pofoz össze, még mindig semmit sem tudunk.A Heartland-ről nem sokat tudtunk meg jelenleg, csak annyit, hogy ingyenes F2P lesz, gondolom egy csipetnyi mikrótranzakcióval és a Red Storm készíti el. Nagyjából 2021-2022 között lát napvilágot és elsődleges célja, hogy játékosokat húzzon be a világba. 

A Ubisoft közleménye szerint ennek élvezetéhez nem szükséges az előző részek ismerete, és azokra nem is lesz szükség ahhoz, hogy játsszunk a free-to-play játékkal.  

Ha engem kérdeztek, azt mondanám, hogy egy Battle Royal lesz, de persze én sem vagyok jós. De valahogy ezt érzem ebben. Amennyiben az lesz, fel kell kötni a gatyát, mert abból van már bőven a piacon. Az, hogy mikor és hol és milyen játékmenet érkezik, ugyan csak nem tudunk semmit. Én kíváncsian várom. Igazából lehet, hogy dobnak egy nagyot. Azonban az érdekes, hogy nyitnak a F2P felé egy eléggé pénzorientált franchise-al. Lehet akár ez is egy jó út. A legfontosabb mégis az, hogy ki tudjanak tünni a rétegek közül. Ehhez igazából minden adott számukra: világ, sztori, hangulat és sorolhatnám.


Itt tudtok regisztrálni a korai tesztfázisra: KATT!


Aztán ha haladunk tovább a térképen, érkezik egy új nagyobb kontent majd a Division 2-höz, ez valószínű, hogy DLC lesz. Amennyiben így lesz, az nálam egyértelműen a harmadik rész kihúzására szolgáló tartalomnak érződik. 


Kapunk majd egy mobile gamet is, azaz készül a The Division Mobile is, hogy még jövedelmezőbb legyen ez a franchise, hiszen a mobiljátszás manapság elképesztő bevételeket termel a kiadók számára. ezen nem kell fentakadni, hiszen nagyon sokan játszanak telefonon, brutálisan nagy a piac és csoda, hogy ezt még komolyabban nem aknázták ki Ubisofték ezzel a világgal. Mondjuk engem ez nem hoz lázba, de biztosan sokan töltik majd le.


Érkezik majd egy könyv. ha jól vettem ki és persze az álatalam is nagyon várós Netflix égisze alatt készülő Division sorozat. 


Marad az örökös kérdés: "Örülünk Vincent?" - Én igen, mert kedvenc játékom talán kilábal a mélypontról és még lehet is belőle valami. Te/Ti hogy gondoljátok?